MPFM SEZON 3. Aurelian, cel mai dur concurent care a calcat vreodata pragul Casei de la Stefanesti

Unul dintre fostii concurenti ai show-ului “Mireasa pentru fiul meu” care ofera detalii amanuntite despre viata sa, prin intermediul retelelor de socializare, este Aurelian MPFM 3.

O fotografie recent postata de “legionar” a avut insa darul nu numai de a-i surprinde pe numerosii sai prieteni virtuali ci si de a atrage cateva comentarii rautacioase.

Aurelian si mama lui, doamna Maria, au intrat in competitie in luna februarie 2014 insa au fost nevoiti sa paraseasca emisiunea inainte de finala, din cauza unor probleme obiective.

Imaginea mai-sus mentionata il prezinta pe Aurelian tinand in mana o arma, reactia fanilor fiind una pe masura. “Ce fata de criminal! Te prinde bine. Spune-mi de unde e arma aia.”, “Nu ai fi venit la «Mireasa pentru fiul meu» cu ea sa le arati care e treaba!”, sunt doar cateva dintre mesajele prietenilor lui Aurelian. Pentru a-i linisti, fostul concurent le-a mentionat faptul ca arma este tip airsoft. Acest tip de arme sunt legale, insa nu pot fi subestimate. Desi sunt arme neletale, cu proiectile din plastic, ele pot fi extrem de periculoase daca distanta de tragere este mica.

Originar din Galati, barbatul este pasionat de Legiunea straina, dovada stau zecile de imagini de pe pagina personala de pe un site de socializare, in care apar fotografii si mesaje de sustinere. Mai mult decat atat, Aurelian si-a tatuat pe spate mesajul “Legio Patria Nostra”, motto-ul Legiunii straine, iar pe gat insigna Legiunii. Emblema reprezinta o grenada de mana stilizata, cu o flacara.