MPFM SEZON 3. Cristina si Diana s-au duelat cu postarea pozelor din copilarie

Sezonul al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fost considerat de catre fanii acestei emisiuni drept cea mai spectaculoasa dintre toate editiile de pana in prezent.

Din aceasta cauza, povestile si intamplarile legate de fostii concurenti vor fi de un real interes pentru apropiatii productiei moderate de Mirela Boureanu Vaida.

Chiar daca titlul de mireasa a sezonului i-a revenit Constantinei, concurenta care s-a bucurat de simpatia unei importante parti a fanilor MPFM a fost Cristina, una dintre cele doua fete care au facut marele pas spre casatorie, in finala stagiunii.

Un lucru bine cunoscut este faptul ca prietena ei cea mai buna, din aceasta competitie, a fost Diana, iesita totusi din Casa inaintea fazelor finale.

Cristian si Diana s-au decis sa raspunda una ateoa la provocarea de a posta pe Facebook imagini din copilarie.

Cea care a dat startul a fost Diana. Fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” a postat pe contul personal de socializare un colaj foto cu ea cea de acum si fetita din copilarie. Bruneta a provocat-o si pe prietena sa din competitie, Cristina. Aceasta din urma nu s-a lasat mai prejos si a postat si ea o imagine cu ea în copilarie.

“Uite, Diana Luca, daca tot m-ai provocat. Nu am gasit alta imagine mai clara. Ihihih, ce pici eram”, a scris Cristina pe alaturi de imaginea de mai sus.

Sursa stire: spynews.ro