MPFM SEZON 3. Fanii emisiunii revoltati pe cuplurile ramase in Casa

Laurentiu si Marianita au format unul dintre cele mai frumoase cupluri ale sezonului 3 MPFM. Alaturi de doamna Maria, bunica lui Laurentiu, cei doi au oferit fanilor emisiunii momente spectaculoase dar si certuri antologice.

Tensiunea acumulata la un moment dat a dus, in cele din urma, la solicitarea de parasirea a competitiei. Povestea de dragoste dintre

Laurentiu si Marianita a continuat si dupa iesirea celor doi din Casa dovada fiind recentele imagini postate de cuplu pe retelele de socializare.

Fotografiile nu au avut darul numai de a primi aprecieri din partea celor care le-au urmarit cu interes evolutia, pe parcursul show-ului matrimonial, ci si mesaje negative de la fani ai emisiunii profund nemultumiti de felul in care se desfasoara acest final de sezon.

Nemultumiti de indecizia cuplurilor Oana-Laur si Constantina-Raymond de a face nunta, in Marea Finala, telespectatorii considera ca adevaratul scop al emisiunii a fost uitat in detrimentul intereselor financiare motiv pentru care sunt scoase in relief adevaratele povesti de dragoste ale sezonului: Laurentiu-Marianita, Sorin-Claudia si Traian-Corina.

CITESTE SI: MPFM, SEZONUL 3. RAYMOND, VIZAT DE COMENTARII NEGATIVE DIN PARTEA FANILOR NEUTRI

Fan MPFM: “Meritau sa ajunga in finala Sorin si Claudia, Laurentiu si Marianita si Traian si Corina.”

Mai mult decat atat, fanii emisiunii spera ca urmatorul sezon sa difere radical de cel actual, solicitandu-se conditii de participare radical schimbate pentru a nu se mai repeta senzatia de “business” din aceste ultime saptamani de MPFM 3.