MPFM SEZON 3. Fosta concurenta Andreea, certata cu parintii ei

Intamplare total neasteptata la intalnirea de duminica dintre concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” si fanii lor.

Au fost prezenti si Daniel si Luminita, parintii Andreei, fosta concurenta din acest sezon, probabil cel mai controversat personaj al editiei dupa eliminarea din competitie.

Cei doi parinti au reluat o tema care a surprins si in urma cu cateva luni: Andreea a plecat de acasa, insa conform acestora, dupa parasirea domiciuliului, Andreea i-a jignit intr-un mod cat se poate de josnic.

Daniel, in fapt tatal adoptiv al Andreei, a facut referire si la episodul prezentei fetei lui intr-o alta emisiune a postului Antena 1, “Te pui cu blondele”. Dupa o prima prezenta reusita, Andreea a refuzat sa mai participe la emisiune motivand ca nu poate sta pe tocuri din cauza ca sufera de lombago.

Conform spuselor acestora, dupa ani la rand in care au facut tot posibilul ca Andreea sa creasca frumos si sa nu-i lipseasca nimic din strictul necesar, aceasta a parasit domiciliul si, din acel moment, nu numai ca nu s-a mai interesat de soarta celor care au crescut-o ci i-a si jignit ori de cate ori a avut ocazia.