MPFM SEZON 3. Gafa uriasa a uneia dintre cele mai infocate fane ale show-ului

Mireasa pentru fiul meu nu inseamna numai o competitie intre concurentii care tintesc Marea Finala a show-ului. De cele mai multe ori, lupta cea mai apriga se da in spatele ecranelor, in randul fanilor impartiti in tabere adverse, uneori limbajul si ambitia pusa in joc de acestia atingand cote de nebanuit.

Combaterea sustinatorilor rivali pe retelele de socializare devine titlu de glorie astfel incat descoperirea unor greseli in textele taberei adverse este “sarbatorita” cum se cuvine.

Una dintre cele mai infocate sustinatoare ale cuplului Oana-Laur este A.I. Din “exces de zel”, aceasta a fost prinsa pe picior gresit de alti fani ai emisiunii, comentariile care au urmat fiind unele destul de sugestive.

Pentru ca toata lumea sa afle de devotamentul ei pentru cuplul sustinut, A.I. a recunoascut ca “se va ruga toata noaptea alaturi de Oana pe aplay”, gandind ca, in acest fel, cuplul pe care bacauanca il formeaza impreuna cu Laur va trece mai usor peste problemele avute in ultima vreme.

Totul ar fi fost perfect daca numai peste cateva ore A.I. nu s-ar fi implicat intr-o alta discutie, cu o alta fana, in care recunostea ca nu are acces la antena play (vezi captura foto).

Cum era de asteptat, fanii rivali au tras imediat concluzia ca sustinatorii Oanei s-au molipsit de minciuna de la favorita lor, cunoscut fiind faptul ca educatoarea din Bacau a fost acuzata in nenumarate randuri ca, de-a lungul competitiei, a ascuns numeroase adevaruri si ca tot timpul a dat dovada de o mare doza de egoism.