MPFM SEZON 3. George, mai indragostit ca niciodata

George a fost catalogat inca de la intrarea in Casa de la Stefanesti drept unul dintre cei mai frumosi concurenti ai sezonului 3 ai show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. A fost insotit in emisiune de mama sa, doamna Virginia, insa nu a reusit sa-si gaseasca o iubita desi, la un moment dat, isi declarase sentimentele pentru Edit.

Nu a fost sa fie in timpul reality-show-ului insa se pare ca norocul i-a suras lui George in afara Casei. De mai bine de o luna, George a format un cuplu cu o blonda extrem de interesanta. Pare ca dragostea pluteste in aer si fostul concurent de la MPFM a tinut sa imortalizeze frumoasele clipe petrecute langa noua lui iubit in imagini postate pe Facebook.

Nici prietena lui nu se dovedeste a fi mai prejos. Ii declara lui George aceleasi sentimente si nu ezita sa i le demonstreze prin sarutari paimase.

“O luna, o luna de poveste, sentimente frumoase, clipe minunate. Noi doi: o intamplare, cu urmari uimitoare, povestea noastra. O luna urmata de aici inainte de multe alte luni frumoase. Te iubesc”, a scris iubita lui George pe contul personal de socializare.

George a format un cuplu in casa “Mireasa pentru fiul meu”, pentru putina vreme, cu Edit, insa concurenta s-a decis ca nu se potrivesc si a pus capat relatiei.