MPFM SEZON 3. Grigore si Mariana, o familie fericita la ceas aniversar

Grigore si Mariana sunt unul dintre cele doua cupluri finaliste ale sezonului al treilea “Mireasa pentru fiul meu” care au decis sa se casatoreasca in fata publicului prezent in platou dar si a numerosilor fani care urmareau emisiunea din fata televozoarelor.

De-a lungul competitiei au fost genul de concurenti care au preferat sa-si traiasca poveste de iubire cu discretie fara a avea dorinta de a aparea in materiale conflictuale.

Cei doi indragostiti au avut ieri de sarbatorit un eveniment important pe care au vrut sa-l surprinda in cat mai multe imagini graitoare.

Grigore si Mariana au implinit 11 luni de cand s-au logodit, din momentul in care el i-a pus marea intrebarea, iar ea a raspuns entuziasmata, un “da” raspicat.

“Azi implinim 11 luni de cand te-am cerut de sotie, iar tu ai raspuns DA. La multi ani, iubi!”, a scris Grigore pe contul sau de socializare.

Acum sunt casatoriti si par mai fericiti ca niciodata. Grigore si-a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii cu iubita sa sotie.