MPFM SEZON 3. Grigore si Mariana, o poveste romantica fara sfarsit!

Chiar daca cuplul Grigore-Mariana nu a fost cel mai spectaculos cuplu posibil in istoria show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, cu siguranta ei pot ocupa oricand un loc de frunte in clasamentul celor mai romantice perechi.

La cinci luni de cand cei doi au spus un “da” hotarat statutului de sot si sotie, chiar in marea finala a sezonului al treilea, Grigore si Mariana par mai indragostiti ca oricand.

Si cum orice poveste de dragoste trebuie intretinuta periodic cu surprize frumoase, Grigore s-a decis sa pregateasca un moment deosebit sotiei sale.

Nu stim daca Mariana, fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu”, stia sau nu ca are alaturi un bucatar talentat, insa cert este ca Grigore i-a demonstrat asta. Barbatul i-a pregatit un tort care, de ce sa nu recunoastem, arata delicios.

“Buna seara, dragilor! Nu trebuie sa existe un motiv sau o zi speciala pentru a celebra dragostea, caci daca simti iubirea ce vine din tine si catre tine, e de ajuns pentru a pregati o surpriza pentru sotia mea. Tortul dragostei. Pupici electrici!”, a scris Grigore Moldovan pe contul sau de socializare.