MPFM SEZON 3. Grigore si Mariana: Suntem foarte fericiti!

Cel mai discret cuplu al sezonului al treilea “Mireasa pentru fiul meu” a fost cel format din Grigore si Mariana. Discret insa foarte fericit de vreme ce finala emisiunii a insemnat si marele pas spre casatorie si spre intemeierea unei familii frumoase.

Nu s-au remarcat deloc de-a lungul celor 12 luni prin materiale compromitatoare insa au atras atentia asupra lor cu taria sentimentelor.

Grigore si Mariana sunt aceeasi copii frumosi si naturali si in afara show-ului. Au inceput sa apara imagini care demostreaza sinceritatea relatiei lor, cei doi acceptand si invitatia matinalului de la postul tv Antena Stars unde si-au povestit ultimul an din viata.

”Trebuia sa fac ceva in viata mea, la capitolul dragoste. Asa m-am decis. A fost foarte greu. Dar noi am avut un final fericit. Ne iubim, ne-am casatorit. Pe 28 septembrie facem un an de relatie. Suntem fericiti”, a spus Grigore.

”A fost greu sa ma rup de familie. La ”Mireasa pentru fiul meu” e totul real. Se pun bazele unei relatii solide. intr-un an ai timp sa cunosti persoana respecitva”, a spus Mariana.

Intrebati daca se asteptau ca relatia lor sa dureze si dupa emisiune, cei doi au spus ca nu s-au gandit niciodata ca ceva rau s-ar putea intampla.

”Nu ne-am gandit niciodata ca dupa emisiune se va intampla ceva si relatia se va termina”, a zis Grigore.
”Stam 24 din 24 de ore impreuna”, a completat Mariana

Cei doi indragostiti au mai spus ca traiesc un vis, dar raman totusi cu picioarele pe pamant si isi cauta un loc de munca.

”Cautam sa ne angajam. Lucram oriunde ies bani”, a spus Grigore.

Sursa stire: spynews.ro