MPFM SEZON 3. MIRELA BOUREANU VAIDA: RAYMOND mai vrea sa mearga o data cu capra!

Dupa luni bune in care relatia dintre Raymond si Constantina parea ca se indreapta catre o nunta frumoasa in Marea Finala, ultima saptamana a demonstrat ca cei doi sunt departe de a face pasul decisiv pentru a forma o familie.

Desi in fata camerelor Constantina a incercat “sa-si scoata” iubitul declarand ca este la fel de sovaitoare in a face pasul decisiv, Raymond s-a decis sa recunoasca ca el este cel care a decis sa nu faca nunta cu partenera sa.

Motivul invocat de acesta a fost tineretea si faptul ca ar mai vrea sa “burlaceasca” o perioada de timp, in acest moment simtindu-se inca imatur si nepregatit sa fie cap de familie.

Mirela Boureanu Vaida a fost consternata de motivul din cauza caruia Raymond refuza cu vehementa sa faca nunta cu Constantina.

“Am lamurit-o si pe asta! Am aflat de ce nu vrea Raymond sa se casatoreasca: vrea sa mai mearga cu capra o data si Constantina sa fie capra”, a spus prezentatoarea emisunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Pe langa acest motiv, se pare ca tensiunile din cuplu il scot din minti pe Raymond care are un limbaj destul de agresiv la adresa iubitei lui. In cadrul editiei de miercuri a emisiunii au fost difuzate cateva momente tensionate din cuplul Raymond-Constantina si care arata ca relatia celor doi este intr-un moment de colaps.

“Nimic nu-ti convine. Zi-mi ce dracu sa-ti fac ca sa fii fericita. Nu te mai saturi? Stau toata ziua pe langa tine ca un prost si tu… Te trezesti, Tina? Aici nu joci un rol. Tie iti place ceva la mine?”, i-a reprosat Raymond Constantinei pe un ton ridicat.

Disputa celor doi a plecat de la faptul ca tanara s-a simtit neglijata de Raymond cand a fost bolnava.

“Tot ce voiam era sa ma ia in brate”, a precizat Constantina.

Intr-un final, apele s-au calmat si cei doi au reusit sa depaseasca momentul.

Sursa stire: spynews.ro