MPFM SEZON 3. Suspiciuni asupra rezultatelor voturilor din ultima Gala saptamanala

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” sunt dezorientati in urma prezentarii rezultatelor ultimei Gale saptamanale.

Constantina a fost aleasa Mireasa saptamanii desi venea dupa mai multe zile in care tensiunile avute in cuplu cu Raymond au degenerat in certuri de amploare, pe parcursul carora s-au rostit jigniri grave.

Chiar si Constantina s-a aratat foarte surprinsa de rezultatele votului, marturisind ca ea are impresia ca este doar o strategie a anti-fanilor care se va intoarce ca un bumerang, impotriva ei, in Marea Finala.

Fanii emisiunii sunt insa si mai suspiciosi de felul in care Constantina si Raymond au ocupat primele doua locuri in clasamentul voturilor.

Cei mai multi vorbesc despre o strategie a stafului acestei emisiuni, in sprijinul acestei afirmatii afirmand ca niciodata nu s-a oferit numarul total al votantilor.

Nu este vazuta cu ochi buni nici starea de relax a lui Raymond banuit ca stie deja ca este facuta o intelegere ca el si Constantian sa fie castigatori ai competitiei.

Exista insa si fani care desi nu considera ca Ray si Tina sunt viitorii castigatori ai show-ului, vad in votul de la sfarsitul saptamanii trecute o strategie a stafului MPFM menita sa atraga cat mai multi bani din SMS-urile care vor fi transmise in ultimele doua saptamani ale emisiunii.