MPFM SEZON 3. Tensiune intre Andrei si Cristina dupa ce galateanul i-a transmis un mesaj fostei iubite

“Mireasa pentru fiul meu” se apropie de Marea Finala si dintre cuplurile care au rezistat in competitie, cel format dintre Andrei si Cristina pare cel mai decis pentru a face ultimul pas: nunta.

Asta nu inseamna ca intre cei doi iubiti nu mai exista momente de tensiune sau chiar simple tachinari insa acestea nu dureaza foarte mult timp si lucrurile revin la normal inainte de a degenera in certuri de amploare.

Asa s-a intamplat si in momentul in care lui Andrei i s-a solicitat sa-i transmita un mesaj fostei iubiri, Cristina reactionand la faptul ca logodnicul sau s-a grabit sa dea curs provocarii.

Tanara s-a aratat extrem de deranjata de faptul ca iubitul ei i-a transmis un mesaj fostei sale iubiri.

“Nu era obligatoriu sa transmiti mesaj, dar daca vrei poti s-o chemi si in marea finala ca sa-ti fie alaturi. Nu mi-a placut ca ai adresat mesajul. Te puteai abtine”, i-a reprosat furioasa Cristina.

Andrei a facut tot posibilul pentru a-si impaca partenera si i-a explicat de nenumarate ori ca a inteles gresit mesajul si ca ea este marea lui iubire.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. MIRELA BOUREANU VAIDA ESTE INSARCINATA?

“Am spus ca sper sa fie fericita asa cum sunt si eu acum. Daca ar fi sa transmit un mesaj, i-as spune ca nu mai am niciun sentiment si niciun resentiment si ca-mi doresc sa fie fericita acolo unde este”, i-a explicat acesta.

Intrebat de prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida cine era fata la care s-a gandit atunci cand a transmis mesajul, Andrei a raspuns:

“Ma gandeam la prima mea iubita, cea de la 14 ani. Tatuajul de pe mana il reprezinta pe Michael Jackson, dupa un desen. I-am spus Adinei ca este fosta iubita, ca s-o fac geloasa”.

In final, Cristina a acceptat sa treaca peste aceasta scapare a iubitului si a precizat ca a vrut numai sa-l tachineze si sa-l nvete ca nu trebuie sa raspunda mereu la provocari.

“Il iert si de data asta. Eu am incredere in el, dar am vrut sa-i arat ca nu trebuie sa se lase influentat”, a incheiat aceasta.

Sursa stire: spunews.ro