MPFM SEZON 3. TRAIAN, look rebel pe retelele de socializare

La inceputul celui de-al treilea sezon “Mireasa pentru fiul meu” era cel mai bine vazut baiat din competitie. Aproape toate fetele il trecusera pe lista preferatilor si nimic nu parea a duce spre o eliminare prematura din competitie.

Traian a oscilat intre Corina si Constantina in privinta fetei alaturi de care va forma un cuplu. A ales-o pe Corina avand cu aceasta o relatie agitata in Casa, datorata si faptului ca mama iubitei lui nu a sprijinit aceasta poveste de dragoste.

Traian a parasit competitia in urma mai multor conflicte avute cu Andrei, cel care ii fusese mult timp “cel mai bun prieten”. A fost urmat la cateva saptamani de Corina care a ales sa mearga in Spania, la Traian, pentru a continua cu acesta relatia inceputa in timpul competitiei.

Au aparut apoi poze in care cei doi ii au aproape familia lui Traian. Toate imaginile ii aratau foarte fericiti si complet lipsiti de griji.

Ultima poza postata pe Facebook de Traian il prezinta insa singur si cu un nou look, mult mai rebel, motiv de cometarii pentru multi dintre cei care i-au urmarit evolutia in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Trebuie sa isi dea un pic de importanta ca nu-l mai baga nimeni in seama”, considera unul dintre cei care au vazut in toate fotografiile postate de Traian, de la iesirea din competitie, un simplu joc de imagine.

Alt comentator remarca faptul ca fostul concurent MPFM nu mai poarta pe deget inelul de logodna care il lega de Corina.

“Mai sunt impreuna?”, se intreaba un alt fan al show-ului matrimonial indignat ca Traian apare

singur in fotografie.