MPFM SEZON 4. Andreea Mantea a purtat negocieri grele cu staful emisiunii

Surse apropiate stafului emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” relateaza ca postul de moderatoare, pentru perioada in care Mirela Boureanu Vaida se va afla in concediu maternal, a fost subiectul unui “duel” intre Andreea Mantea si Diana Munteanu.

Intr-un final, a fost aleasa fosta “burlacita” insa negocierile au fost purtate in mai multe etape, unele dintre ele purtate “la sange”, in principal datorita pretentiilor frumoasei brunete.

Ultimele informatii venite dinspre trustul “Intact” nu fac decat sa confirme.

“Andreea a fost aleasa sa modereze formatul, insa pana s-a ajuns la un rezultat pozitiv au fost foarte multe negocieri, unele dintre ele chiar la sange! Mantea a tinut sa aiba un salariu bun si o promovare pozitiva, la fel ca si predecesoarea ei, in plus, a anuntat ca va ramane pe baricade atata timp cat sanatatea ii va permite. In cazul in care va avea probleme cu sarcina, atunci, va renunta imediat, daca nu, va sta pe scaunul prezentatoarei pana va intra in ultimul trimestru”, au spus persoane din post, care au mai mentionat si faptul ca un cuvant greu de spus in alegerea Andreei Mantea la “Mireasa pentru fiul meu” l-a avut chiar Mirela Vaida!