MPFM SEZON 4. Catalin: Ma simt tratat ca un sclav in aceasta emisiune!

Catalin nu este cel mai simpatizat baiat din “Casa emisiunii Mireasa pentru fiul meu” si nici chiar cel mai politicos dintre concurenti.

A avut o relatie de scurta durata cu Cristiana insa aceasta a declarat ca s-a despartit de el tocmai din cauza limbajului sau nepotrivit pentru un reality show.

In acest moment se dueleaza cu Elena la numarul de materiale prezentate de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida in timpul emisiunilor desfasurate in direct, tot din cauza vorbelor grele rostite despre Cristiana, Marian dar si a altor colegi de competitie.

Mai nou insa apetitul sau de a spune lucrurilor pe nume, chiar si in felul sau caracteristic, i-a adus laude din partea fanilor emisiunii.

Revoltat peste masura de conditiile de trai din Casa de la Stefanesti dar si de anumite conditii impuse de staf, Catalin a rabufnit:”ma simt sclavul emisiunii , ma simt tratat ca un sclav , n-am venit sa ies o leguma aici , cand ies afara trebuie sa muncesc nu-mi da Antena 1 sa mananc, cand ies de aici nu dau nici un interviu , nimic!”.

Cum era de asteptat, remarca lui Catalin a iscat un val de comentarii pe paginile dedicate show-ului si, de aceasta data, majoritatea i-au fost favorabile.

Fan MPFM: “Baiatul asta gandeste bine uneori, are dreptate.”

Fan MPFM: “De ce e nebun ca spune lucrurilor pe nume nu ati vazut ca vaida a deviat de la subiect nu e singurul care a spus lucrurile asteadespre aceasta emisiune.”

Fan MPFM: “Dak nu le convine sa plece, au stiut unde se duc si ce vor face acolo. Poate nu au stiut sa citeasca in contract.”

Fan MPFM: “Eu nu cred ca in contract scrie ca acolo curge apa murdara.”

Fan MPFM: “Bravo lui!! Desi e varza in relatiile interumane, aici are perfecta dreptate. Sa-i faca de rusine pe turci.”

Fan MPFM: “Cred ca ar trebui sa abordeze lucrurile diplomat dar si stafful este nesimtit!”