MPFM SEZON 4. Catalin: Nu ma intereseaza parerea fanilor MPFM

Catalin ocupa, de departe, primul loc in topul celor mai nonconformisti concurenti ai sezonului 4 MPFM. Prestatia sa, inca din prima saptamana de competitie, limbajul care depaseste de foarte multe ori limitele impuse de un show live dar si decizia de a forma un cuplu atipic impreuna cu una dintre fetele care pana in acel moment ii fusese prietena buna l-au consacrat pe fiul Ecaterinei in rolul de “nebunul” stagiunii.

Se doreste a fi cel mai bun strateg dintre colegii sai de competitie asta si dupa ce a fost auzit de mai multe ori spunand ca i-a studiat destul de mult pe concurentii din editiile anterioare.

In emisiunea de miercuri, Catalin a confirmat in direct una dintre ideile avute inca de cand a pasit in Casa de la Stefanesti: “nu ma intereseaza parerea fanilor despre mine, noi suntem aici, ei acolo!”.

A fost picatura care a umplut paharul caci apropiatii emisiunii nu au intarziat sa comenteze in termeni foarte duri vorbele lui Catalin.

Putini sunt aceia care aproba decizia acestuia de a se pozitiona cat mai departe de influentele venite din afara insa cea mai mare parte a simpatizantilor MPFM il critica pe cel pe care il denumesc “buricul pamantului”.

Fan MPFM: “Nu are pic de bun simt!”

Fan MPFM: “Este un om fara suflet. Niciodata sa nu te bucuri de raul altuia ca se intoarce dublu.”

Fan MPFM: “Catalin este un baiat care nu merita sa fie in acest show matrimonial.”

Chiar daca se pune intrebare de ce Catalin nu este sanctionat de realizatorii acestei emisiuni, raspunsul vine tot din partea unui telespectator: “comportamentul lui Catalin este pe placul stafului care vrea cat mai mult scandal.”