MPFM SEZON 4. Cristian, extrem de agresiv verbal cu bunica sa, pe timpul pauzelor

Cristian este concurentul care a impresionat cel mai mult publicul in special prin povestirile sale emotionante legate de copilaria sa extrem de grea datorata faptului ca a fost abandonat de mic de parinti.

A fost crescut de o bunica adoptiva pe care staful show-ului MPFM a reusit sa faca demersurile necesare pentru a o aduce in platoul, in ultima gala saptamanala.

Totul a decurs conform asteptarilor in timpul emisiunii desfasurate in direct insa, in mod surprinzator, Cristian a reactionat destul de ciudat la adresa bunicii sale, pe timpul pauzelor.

Cristian a primit vizita bunicii lui, care s-a preocupat mereu de bunastarea lui. In timp ce bunica lui isi exprima ingrijorarea, Cristian o trata cu dispret si cu injuraturi, dorind sa scape cat mai repede de ea.

“Sunteti hotarati sa va luati, nu? Ca sa nu ma fac de rusine! Ma bucur ca te-ai hotarat si tu sa te insori. Sper sa va intelegeti, sa fiti de acord unul cu altul si sa aveti grija de casa”, i-a spus bunica lui Cristian.

Concurentul i-a raspuns bunicii, folosind un limbaj agresiv. Cristian a expediat-o rapid pe bunica, desi ea a incercat sa ii dea si niste bani de cheltuiala.

“Ma bati la cap, mai lasa-ma! Sunt toate puse bine in casa. Lasa-ma dracu’ in pace cu casa aia ca nu i se intampla nimic. Avem tot ce ne trebuie aici. E totul in regula, o sa ne casatorim la anul!”, a tipat Cristian la ea.