MPFM SEZON 4. Cristian si Elly au clacat la testul cunoasterii dintre ei

Editia de luni a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a fost dinamizata de un concurs propus de staf in urma caruia s-a incercat sa se afle cat de multe lucruri cunosc unii despre altii concurentii care au format cupluri.

Cei mai multi ochi au fost atintiti asupra evolutiei cuplului Cristian-Elly, de departe cel mai iubit din acest sezon, conform voturilor venite din partea telespectatorilor.

Reveniti la sentimente mai bune dupa ce saptamana trecuta isi acordasera reciproc o scurta “pauza”, Cristian si Elly s-au descuurcat cu mult sub pretentiile apropiatilor acestui show.

Din cele cinci intrebari puse de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida, doar la una cei doi iubiti au raspuns identic.

Acest lucru a provocat un val de acuze din partea fanilor MPFM, acestia considerand ca a iesit la suprafata lipsa de sentimente din interiorul cuplului dar si comunicarea precara dintre Cristian si Elly.

Fan MPFM: “Elly nu-l merita pe Cristian!”

Fan MPFM: “Varza amindoi la capitolul cunoastere.”

Fan MPFM: “Nu se cunosc ca nu au comunicat.”

Doua dintre raspunsurule lui Cristian au creat rumoare in randul celor care comenteaza zilnic pe internet, evolutia invitatilor.

La intrebarea care viza ceea ce stie despre meseria pe care o va urma Elly, Cristian a raspuns ca “sportiva” in timp ce la intrebarea referitoare la raspunsul pe care l-ar da iubita lui unei eventuale cereri in casatorie, Cristian a fost la fel de ferm declarand ca Elly va accepta pe loc cererea.

Fan MPFM: “Cum sa spui ca fata se marita cu tine dupa o luna, cand tu tot ii repeti ca nu ai sentimente?”