MPFM SEZON 4. Cristian: Si eu am fost violent si-am tras de Elly!

Cristian a fost singurul baiat care i-a luat apararea lui Carmen in legatura cu cel mai comentat episod al inceputului de an in care ea a fost trasa de mana de Danut, intr-un mod mai putin placut.

In timpul emisiunii desfasurate in direct miercuri, Cristian a afirmat ca l-ar fi vazut in stare pe Danut sa o loveasca pe fosta lui iubita, in contextul in care acesta avusese iesiri nervoase si in timpul jocurilor de carti la care a participat alaturi de baieti.

A fost declaratia care a atras un val de aprecieri atat din partea fetelor prezente in Casa dar mai ales a fanelor MPFM care s-au si grabit sa-l numeasca pe Cristian “singurul barbat adevarat din competitie”.

Intr-un moment de slabiciune, Cristian avea insa sa comita o eroare neprevazuta. El a recunoscut ca “si eu am fost violent si-am tras de Elly prin dressing dar nu m-a vazut nimeni !”.

Doar atat a trebuit ca pe grupurile de simpatizanti sa izbucneasca un nou duel verbal intre fanii lui Cristian si antifanii sai.

Cei din urma l-au numit pe Cristian “lupul moralist” si un baiat care sub masca tacerii sale din timpul emisiunilor desfasurate in direct ascunde lacune mari.

Fanii cuplului Cristian-Elly nu vad insa deloc o asemanare intre gestul lui Cristian si cel al lui Danut. Fanii lui Cristian spun ca episodul a carui victima a fost Carmen a avut o evidenta nota agresiva in timp ce Cristian ar fi tras-o de mana pe Elly doar din dorinta de a o saruta.