MPFM SEZON 4. Doamna Nagie: Elena nu l-a iubit pe Lucian!

Eliminarea din competitie a lui Lucian si a doamnei Nagie, la finalul ultimei gale saptamanale, a fost urmata de mai multe reactii si declaratii incendiare.

Dupa ce Lucian, prezent in platou in timpul emisiunii de luni, a afirmat ca nu vede imposibila o reluare a relatiei cu Elena, in afara Casei, a fost randul mamei sale ca, prin intermediul telefonului, sa transmita mai multe mesaje “razboinice”.

Doamna Nagie s-a artat mult mai radicala fata de imaginea pe care si-o crease in competitie excluzand, din start, orice posibilitate ca Lucian si Elena sa mai formeze vreodata un cuplu.

Nagie a dorit sa clarifice raportul sentimentelor dintre fiul ei si fosta lui prietena, concluzia ei fiind ca Elena nu il iubeste pe Lucian.

“Mi l-a intors in timp ce era in casa, dar acum nu mai are cum sa-l intoarca. Daca Elena va iesi din casa acum, nu va mai avea a face cu Luci, niciodata. Chiar daca mai are sentimente pentru ea o sa-i treaca. Ii garantez lui Luci ca nu e nimic din partea ei. Cred ca se simte singura, de asta plânge. Ionelei vreau sa-i spun sa ramana fata pe care o stiu eu. Sa nu se implice in altceva, stie ea. Daca nu au fost sentimente pana acum, din partea ei, va garantez ca nu vor fi nici de acum incolo. Te rog sa taci din gura Luci si sa vii acasa sanatos”, Nagie, in editia de astazi, de la “Mireasa pentru fiul meu”.

“Ma asteptam la o astfel de reactie din partea ei. Nu are dreptate”, a spus Elena, deloc surprinsa de atitudinea fostei “soacre”.