MPFM SEZON 4. Elena este suspectata ca ar avea un logodnic in afara Casei

Unii o considera cea mai simpatica prezenta feminina a actualei stagiuni a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Altii, dimpotriva, vad in ea o fata falsa si plina de rautate.

Realitatea este ca Elena este in acest moment una dintre cele mai votate concurente, in urma cu o luna reusind sa obtina chiar distinctia de “mireasa saptamanii”.

Desi a format un cuplu destul de repede cu Lucian, cei doi nu au fost lipsiti de probleme in tot acest timp.

S-a speculat chiar ca Elena si Lucian se cunosteau de afara, in sprijinul acestei afirmatii venind mai multe marturii ale caror veridicitate nu poate fi verificata pentru moment.

Recent a aparut pe internet un zvon care da peste cap intreaga situatie. Se speculeaza ideea ca Elena ar avea un logodnic in afara Casei MPFM, lucru care ar schimba total datele problemei.

Relatia Elenei cu Lucian nu merge asa cum ar trebui, iar acest lucru a starnit controverse in randul celor care urmaresc emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”. Recent, acestia au descoperit un cont de Facebook al Elenei, acolo unde apare ca aceasta ar fi logodita cu un baiat din afara competitiei. Pe contul respectiv, cei doi au mai multe fotografii in care apar impreuna si chiar sarutandu-se.

Chiar si asa nu exista dovada ca acest cont este unul real. Este posibil sa fie un cont fals, tocmai pentru a o pune intr-o lumina proasta, desi imaginile apar ca fiind incarcate in anul 2012.

Cum va evolua relatia Elenei cu Lucian, dar si care este adevarul legat de contul de pe Facebook, ramane de vazut.

Daca este sa ne luam dupa semnalmente, fostul iubit seamana destul de tare cu actualul, cel din competitie, Lucian.

Sursa stire: spynews.ro