MPFM SEZON 4. Elena si Lucian dupa prima noapte de dragoste in afara Casei

Inca un cuplu format in interiorul Casei MPFM4 s-a reunit in afara competitiei. Lucian si Elena sunt impreuna dupa ce concurenta a parasit show-ul, la ultima gala saptamanala, in urma voturilor venite dinspre telespectatori.

Relatia dintre ei incepuse bine, primele saptamani fiind dovada unor sentmente cat se poate de sincere si puternice intre ei. Treptat insa lipsa de comunicare sin interiorul cuplului dar si cateva discutii aprinse dintre Elena si doamna Nagie, mama lui Lucian, au facut ca intre cei doi sa intervina la un moment dat o ruptura.

Iesirea din Casa a lui Lucian i-au gasit despartiti pe el si pe Elena insa, in cele din urma, sentimentele dintre ei au razbit.

Abia dupa ce l-a pierdut pe Lucian, Elena a realizat cât de indragostita era de el. Imediat cum Elena a plecat din casa “Mireasa pentru fiul meu”, cei doi s-au revazut si au retrait fiorii iubirii, de data aceasta departe de ochii telespectatorilor. Cei doi indragostiti le-au facut o surpriza celor care credeau in relatia lor si si-au postat pe contul de socializare prima fotografie impreuna, dupa iesirea Elenei din competitie. A doua fotografie a aparut putin mai târziu, de data aceasta intr-un alt decor, unul mai intim. imbratisati si extrem de fericiti, Elena si Lucian s-au fotografiat intinsi pe pat. Au povestit, s-au sarutat si doar ei stiu ce s-a mai intamplat in prima noapte petrecuta impreuna, in afara competitiei.