MPFM SEZON 4. Elena surprinsa intr-un moment stanjenitor langa Lucian

Elena este cea mai criticata competitoare a acestui sezon de catre fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Si se pare ca nu fara motiv de vreme ce nu trece nicio saptamana in care sa nu iste un scandal sau cel putin o discutie in contradictoriu, subiect de material pentru galele prezentate de Mirela Boureanu Vaida.

Insa principalele critici venite din partea telespectatorilor au in vedere comportamentul fata de iubitul ei Lucian.

Desi a stat despartita de acesta cateva saptamani, Elena a luat decizia sa mai dea o sansa relatiei insa orice gest al ei este aspru criticat din afara.

Toti il indeamna pe Lucian sa scape cat mai repede de sub dominatia Elenei. Chiar se pune la cale un vot masiv pentru eliminarea lui Lucian numai sa nu mai continue relatia cu Elena.

Se face o conexiune in scaderea “iubirii” Elenei pentru Lucian si numarul tot mai mic de fani ai cuplului, decizia de impacare fiind doar un rezultat al scenariului care ii dadeau mari sanse Elenei sa paraseasca show-ul, in momentul in care ar fi ramas in afar unui cuplu.

Ultima “patanie”a Elenei a fost surprinsa de camerele video din Casa. Intr-un moment de senzualitate, Elena a considerat ca un lucru foarte bun ar fi sa se stearga cu dosul palmei pe buze, dupa ce fusese sarutata de Lucian.

Fan MPFM: “mda,circul continua,nici nu ma indoiam ca va continua.

Fan MPFM: “el o pupa, ea se sterge, oare cit sa fi de prost sa nu te simti jignit cind asta face asa?”

Fan MPFM: “Si el a vazut cum se sterge, apoi s-a uitat la camera…oribil…”