MPFM SEZON 4. Elly a fost criticata pentru pregatirea petrecerii surpriza dedicata lui Cristian

Un nou subiect conflictual a izbucnit intre grupurile de sustinatori ale concurentilor MPFM4 cu ocazia zilei festive a relatiei dintre Cristian si Elly.

De aceasta data, cei care au “aruncat piatra” sunt antifanii celui mai iubit cuplu al stagiunii. Cu ochii atintiti spre AntenaPlay, 24 de ore din 24, ei au observat ca eforturile lui Elly la ceea ce s-a vrut o surpriza dedicata iubitului ei au fost minime.

Conform observatiilor acestora, baloanele ornamentale au fost umflate de colegii din Casa, declaratia de dragoste i-a fost dictata de Simona, clatitele cu ajutorul carora Elly ar fi urmat sa-l surprinda pe Cristian, au fost gatite de Roxana si Simona, in timp ce cadourile au fost trimise de numerosii fani ai cuplului.

Daca pentru ajutorul dat de ceilalti competitori la pregatirea baloanelor si a clatitelor, se ofera circumstante atenuante, principala acuza a antifanilor este legata de declaratia dictata de Simona in contextul in care textul ar fi trebuit sa fie unul original, inspirat din puterea sentimentelor pe care Elly i le poarta lui Cristian.

Replica sustinatorilor cuplului Elly-Cristian nu s-a lasat deloc asteptata. In unanimitate, acestia considera ca postarile jignitoare ale antifanilor au un singur scop, acela de a-i denigra pe cei mai iubiti concurenti aia cestui sezon.

Invidia creeaza uneori monstri si vorbele grele sunt considerate arme ineficiente in fata numarului considerabil de voturi de care se bucura Elly si Cristian, la fiecare gala saptamanala.

Fanii cred ca ajutorul dat de fete sunt gesturi firesti de colegialitate care nu merita sa fie comentate cu rautate, Elly beneficiind de indrederea sustinatorilor care cred ca iubita lui Cristian are suficient timp sa invete toate trucurile cu ajutorul carora sa-i fure inima iubitului ei, definitiv si irevocabil.