MPFM SEZON 4. Fanii cuplului Elly-Cristian, criticati aspru pe internet

Elly si Cristian au fost vazuti inca din primele zile ale sezonului al patrulea MPFM drept “cuplul de aur” capabil sa mentina interesul asupra competitiei.

Chiar daca intre ei au fost mai multe episoade in care tensiunea si-a spus cuvantul, povestea lor de dragoste a mers mai departe, infruntand practic valurile de critici venite la adresa unuia sau altuia dintre cei doi iubiti.

Lovitura de teatru in seara zilei de joi cand Cristian a aflat ca familia iubitei lui nu este de acord cu relatia dintre ei desi insasi mama fetei fusese la gardul Casei pentru a o incuraja pe Elly sa se apropie mai mult de Cristian.

Surprins neplacut, Cristian a fost destul de afectat de aceasta situatie insa chiar mai radicale au fost comentariile sustinatoarelor cuplului prezente in platou vineri.

S-a ajuns chiar la declaratii lacrimogene de neinteles pentru o persoana neutra.

Reactiile nu au ramas insa netaxate, valul de comentarii de pe internet fiind unul extrem de sugestiv.

Fan MPFM: “familia ramane familie si parintii au tot dreptul din lume sa isi sfatuiasca copilul. Doamnele intra in relatia parinte-copil inacceptabil. Isi iau cam multe drepturi asupra concurentilor si NICIODATA nu vor putea inlocui familia lor !

Fan MPFM: “Gaitele sunt insuportabile,mai bine si-ar vedea de fam lor, sfaturile sunt sau nu primite dar NU pot fi impuse nimanui.”

Fan MPFM: “cea mai mare aroganta (ca sa nu spun nesimtire) este sa te erijezi in familia unui tanar care are familie. Am inteles pozitia “sorei” vis a vis de Cristian dar fata de Elly….e nesimtire curata. Parintii raman alaturi de copii pana mor, sustinatorii raman pana la sfarsitul editiei.”