MPFM SEZON 4. Gheorghita, un exemplu pentru toate soacrele din lume

“Mireasa pentru fiul meu” nu inseamna numai povesti de dragoste si intrigi ci si adevarate lectii de viata. Chiar daca este proverbiala gelozia soacrelor fata de nurorile care “pun mana” pe fiii lor in Casa de la Stefanesti lucrurile stau putin altfel.

La loc de cinste este Gheorghita, mama lui Flavius, foarte mandra de relatia pe care fiul ei o are cu Raluca, una dintre cele mai frumoase competitoare ale acestei editii.

Camerele de vederi instalate in diferite unghiuri ale Casei surprind zilnic momente in care Gheorghita isi demostreaza atasamentul si simpatia pentru “nora” sa.

In imaginile surprinse de camerele video, din casa “Mireasa pentru fiul meu”, mama lui Flavius a fost surprinsa in mai multe ipostaze care au
starnit mirare in randul telespectatorilor.

Soacra s-a comportat, in repetate randuri, cu Raluca, asemenea unui portelan! A avut grija sa fie invelita, in timp ce dormea, a trezit-o in sarutari, a tinut-o in brate, iar apogeul afectiunii soacra-nora a fost atins in momentul in care femeia a sarutat picioarele concurentei.
“imi este foarte drag de ea”, a explicat, mama lui Flavius, gestul sau.