MPFM SEZON 4. Ionela, pragmatica sau doar o umbra a Elenei?

Una dintre cele mai interesante personaje ale sezonului 4 “Mireasa pentru fiul meu” este Ionela. Tanara a fost remarcata inca de la primele emisiuni datorita faptului ca era una dintre concurentele care parea a-si exprima deschis punctele de vedere.

Treptat insa Ionela a intrat intr-un “con de umbra”, locul de vedete ale Casei fetelor fiind luat de Elena, Raluca si Valentina.

Acest lucru a inceput sa ridice semne de intrebare fanilor emisiunii care incearca sa-i inteleaga noua “imagine” in care pozeaza concurenta.

Cei mai multi au observat servilismul de care da dovada Ionela in relatia cu Elena, chiar si in conditiile in care fosta mireasa a saptamanii a jignit-o in mai multe ocazii.

Nu este privita cu ochi buni nici miscarea Ionelei de a se arunca cu graba in bratele lui Teo, neezitand sa se sarute cu acesta inca de la prima intalnire.

CITESTE SI: MPFM 30 SEPTEMBRIE 2014. Elena nemultumita ca apare zilnic in materiale

Concluzia trasa de cei care urmaresc cu atentie fenomenul “Mireasa pentru fiul meu” este aceea ca nu lipsa capacitatilor intelectuale o imping pe tanara sa procedeze in acest sens ci, mai degraba, dorinta de a-si castiga o pozitie favorabila pentru a ataca fazele finale ale competitiei.