MPFM SEZON 4. Mama Andreei a atras aprecierile fanilor MPFM

Surpriza neplacuta a primei luni din sezonul 4 “Mireasa pentru fiul meu” a fost, fara idoiala, evolutia Andreei in Casa fetelor, una dintre mezinele competitiei.

Originara din Campulung, Andreea nu a reusit sa reziste foarte mult in aceasta emisiune, fiind eliminata de staff in urma unor grve abateri de la regulamentul show-ului.

Chiar daca a parasit destul de repede competitia, tanara a avut timp sa surprinda neplacut publicul emisiunii in urma mai multor afirmatii referitoare la relatiile ei amoroase din afara Casei.

De altfel, stilul sau imatur a facut-o nepopulara si printre celelalte competitoare, niciuna dintre colegele de competitie neregretand eliminarea ei.

Desi multi credeau ca odata iesita din competitie Andreea va incerca sa ajunga la Craiova pentru a se intalni cu Alexandru, si el fost concurent al sezonului 4, Andreea si-a anuntat apropiatii, prin intermediul retelei de socializare, ca este acasa, in Campulung.

Mai mult, tanara a postat o fotografie in care apare alaturi de mama ei. Imaginea a reusit sa atraga numeroase aprecieri insa, in principal, datorita mamei fostei concurente MPFM, multi vazand in ea o femeie tanara si mult mai frumoasa decat fiica sa.