MPFM SEZON 4. Marian reclama conditiile mizere din Casa

Zilele trecute Marian a oferit posesorilor de Antena Play o scena care, desi cenzurata de staful emisiunii, prin taierea microfonulu, nu a facut decat sa reia una din marile nemultumiri ale concurentilor din celelalte sezoane MPFM.

Marian s-a plans colegilor de competitie de conditiile mizere oferite de realizatorii acestei emisiunii: lighioane prin casa, apa murdara la dusuri si fecale de rozatoare intalnite in diverse colturi ale incaperilor.

Desi limbajul concurentului nu a fost unul demn de un reality show, majoritatea apropiatilor emisiunii i-au dat dreptate iubitului Cristinei.

Este de notorietate ca aceleasi conditii mizere fusesera reclamate si fosti concurenti, cel mai vehement dovedindu-se Andrei MPFM 3, cel care a sustinut la un moment dat ca traiul in Casa i-a adus o boala de piele.

Fan MPFM: “de parca nu s-ar sti ca ii tine ca pe niste animale.. degeaba le taie sonorul!!”

Fan MPFM: “eu nu pricep …de ce naiba nu aduc o firma de deratizare ….in fiecare aceleasi povesti ….nu e imposibil de scapat de asa ceva …acolo e in plin cimp si e inevitabil ,dar exista solutii ….sa-i lasi sa se plimbe sobolanii prin casa e ceva de speriat .Am fobie la asa ceva .Sa fiu in locul doi in secunda doi a-si pleca acasa.”