MPFM SEZON 4. Mirela Boureanu Vaida, cea mai sexy graviduta

Daca in privinta concurentilor din sezonul al patrulea al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” simpatiile fanilor sunt impartite, in privinta moderatoarei Mirela Boureanu Vaida unanimitatea este cuvantul de ordine: toti o simpatizeaza foarte mult pe cea cu a carui imagine se identifica insasi emisiunea.

Este arhicunoscut faptul ca Mirela a ramas insarcinata urmand a deveni nu peste foarte mult timp o mamica extrem de fericita.

Interesant este faptul ca doamna Boureanu are aparitii din ce in ce mai sexy in emisiune, putandu-se lauda cu un corp demn invidiat de toate tinerele.

La inceputul saptamanii, Mirela Boureanu Vaida si-a facut aparitia intr-o rochie roz, stransa in talie, care ii descoperea un decolteu subtil, suficient de provocator.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va naste o fetita la sfarsitul lunii februarie. Micuta va avea doua prenume: Maria, cum o cheama pe soacra vedetetei TV, si Carla, apelativ ales de Mirela si de sotul ei. Dupa 5 ani de casatorie, cei doi isi vor implini visul de a deveni parinti la inceputul anului viitor.