MPFM SEZON 4. Mirela Boureanu Vaida l-a pus la punct pe unul dintre concurenti

Show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” are si in acest sezon o doza considerabila de neprevazut atat prin desfasurarea ostilitatilor din Casa cat si datorita unor episoade desfasurate in timpul emisiunilor live.

A fost si cazul emisiunii de vineri cand moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a fost nevoita sa-i faca observatie unui concurent pentru limbajul utilizat, total nepotrivit cu cel al unei emisiuni desfasurate in direct.

Actorul principal a fost Danut care a comentat prea liber inmultirea episoadelor de cearta din interiorul “grupului vesel” format din Danut, Catalin, Roxana, Madalina, Simona si Carmen.

Intrebat de catre Mirela Boureanu Vaida ce se intampla intre el si fete, concurentul a raspuns: “Din punctul meu de vedere sunt tratat cu fundul de anumite persoane”.

“Hey, unde te afli tu acum? Cum poti vorbi asa intr-o emisiune TV. Aveam alte asteptari de la tine. Vreau sa nu se mai intample. Mi-as dori sa fie ultima oara”, i-a raspuns Vaida, vizibil enervata de iesirea concurentului.

“In cer scuze, mi-a scapat. Promit ca nu se va mai intampla”, a spus Danut, imediat dupa ce a fost certat de Mirela Boureanu Vaida.