MPFM SEZON 4. Mirela Boureanu Vaida: Sunt foarte emotionata! Va multumesc pentru tot!

Daca in privinta competitorilor show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, fanii s-au impartit in diferite grupuri, in functie de preferinte, in privinta moderatoarei Mirela Boureanu Vaida simpatia apropiatilor acestui fenomen este unanima.

Spontaneitatea si sarmul doamnei Mirela dar si abilitatea acesteia de a se face placuta atat de concurenti cat si de fanii emisiunii au facut ca despartirea moderatoarei de emisiune, chiar si numai pentru cateva luni, sa devina una extrem de emotionanta.

Cea care ii va lua locul Mirelei Boureanu este Andreea Mantea, o prezenta indragita a telespectatorilor show-urilor trustului Intact insa telespectatorii simt deja ca lipsa Mirelei din emisiune va fi o lipsa greu de surmontat.

Fanii show-ului “Mireasa pentru fiul meu” au realizat o petitie online, prin care au tinut sa-si aduca multumirea fata de prezentatoare, pentru toate momentele minunate din ultimii 3 ani.

Mirela Vaida Boureanu a ramas profund impresionata de gestul admiratorilor ei si le-a multumit tuturor pe contul ei de Facebook.

“Wooow! Am primit acest link si nu mi-a venit sa cred! O petitie pentru mine? Am ramas fara cuvinte. M-a emotionat foarte, foarte tare! Nici n-am plecat si deja mi se face dor. Va multumesc pentru 3 ani si jumatate plini de momente unice”, a scris vedeta TV.