MPFM SEZON 4. Probleme tot mai grave pentru Marian si Cristiana

Cuplul Marian-Cristiana a fost privit cu mult interes inca din primele zile ale relatiei. Se credea ca diferenta mare de varsta dintre cei doi concurenti va fi compensata prin intensitatea trairilor si a sentimentelor pe care ei si le poarta.

Entuziasmul fanilor stransi in jurul lor s-a concretizat, la un moment dat, prin cucerirea titlului de “mireasa saptamanii” de Cristiana si totul parea a merge perfect.

Ultimele zile au fost insa chinuitoare pentru Marian si Cristiana. Au aparut din ce in ce mai multe momente de tensiune obsrvate cu usurinta atat de colegii de competitie cat si de apropiatii show-ului matrimonial, abonati la programul Antena Play.

Scenele romantice au fost inlocuite de perioade in care cei doi refuza sa-si comunice in timp ce jocurile amoroase au cedat locul cuvintelor rostite pe un ton ridicat.

Telespectatorii nu aveau cum sa nu comenteze actuala stare de fapt. Unii cred ca intre ei nu sunt sentimente reale si acest lucru va fi tot mai vizibil odata cu trecerea timpului.

Sunt si voci care considera ca raceala Cristianei fata de Marian a fost provocata de materialele in care a fost prezentata situatia familiala a iubitului ei.

Admiratorii Cristianei vad insa o mare problema in atitudinea cu care Marian isi trateaza prietena: o atitudine parinteasca si nicidecum una ca intre indragostiti.

Este insa evident ca, in general, Marina este vazut ca punctul forte al relatiei in timp ce Cristiana pare o adolescenta inca nepregatita pentru o relatie suficient de serioasa.

Fan MPFM: “Cristiana este un copilas si nu a cunoscut dragostea adevarata sau poate nu stie sa si-o exprime si nici macar nu este ajutata sa se deschida fata de el, pt ca el are o atitudine mai mult parinteasca asupra ei.”

Fan MPFM: “fata asta nici macar nu suporta sa fie..atinsa ..in prima luna de asa zisa relatie!!!”

Fan MPFM: ” poate el..obosit de viata grea pe care a dus-o , de griji si <<lupta pentru supravietuire>> ..dar ea .. vai de capul ei, clar ca nu da <<doi bani pe el>>! doar fite si figuri , o figuranta imatura!!!”

Fan MPFM: “pe Cristiana a ales-o un baiat bun insa ea face mofturi.”