MPFM SEZON 4. Roxana: Am ajuns doar sa o tolerez pe Andreea

Dupa aproape doua saptamani trecute de la startul actualului sezon “Mireasa pentru fiul meu” una dintre fete se consacra ca o adevarata “oaie neagra” a Casei.

Este vorba de Andreea, una dintre mezinele editiei. La inceput parea a fi prietena cu Madalina si cu Roxana insa o serie de neintelegeri a facut sa intre in dizgratia acestora.

A incercat sa intre in gratiile gastii Elenei insa a fost imediat acuzata si de acestea ca este o fata falsa si cu destul de multe lacune comportamentale.

Andreea a reusit sa se faca remarcata si printr-o serie de povesti nascute din trecutul ei amoros care au fost rostite la ceas nocturn, in fata camerelor de luat vederi.

Facebook-ul a reactionat la unison impotriva ei, fapt fara precedent in istoria celor 3 sezoane ale acestui reality show, scurse pana acum.

Mirela Boureanu Vaida: “O mai aveti in grija pe andreea?”

Roxana: “Eu una nu fac decat sa o tolerez. Nu mai vorbesc cu ea.”

Mirela: “Suna grav. Adica a a juns sa-ti fie indiferenta dar n-ai ce sa faci caci trebuie sa traiesti cu ea aici.”

Roxana: “Pur si simplu imi este indiferenta. Eu am incercat sa o invat si am fost acuzata de ea ca sunt smechera.”

Cristiana: “Si eu sunt de aceeasi parere. La un moment dat Andreea a mers la Elena si le-a vorbit de rau pe Roxi si pe Mada.”

Elena: “Noi ne-am vazut de treaba nu ne-am dus la ele sa le spunem, ca am zis ca este mica. Totusi cred ca a stiut unde a venit.”