MPFM SEZON 4. Simona suparata ca Roxana a facut o gluma urata la adresa ei

Cearta neasteptata in inetriorul uneia dintre taberele formate in Casa fetelor. Camerele de luat vederi din interiorul unui dormitor au surprins un dialog purtat intre Roxana, Madalina si Elly care avea ca subiect pe amica lor Simona.

Cele trei au facut o comparatie intre comportamentul mai rezervat al Simonei si repeziciunea cu care parea a se dezvolta relatia ei cu Nicolae.

“Stii cum e chestia aia. Mutu f… pamantul.” a concluzionat Roxana in fata colegelor ei de camera.

In emisiunea desfasurata in direct a fost prezentat un material pe baza acestei afirmatii lucru care nu i-a fost deloc pe plac Simonei.

Intr-o pauza de publicitate, aceasta a replicat destulde dur la adresa prietenelor sale. A fost destul de agresiva in atitudine dand de inteles ca nu a luat deloc in gluma dialogul dintre cele trei fete.

Simona: “Normal ca m-am suparat. Lasati-ma-n pace! Nu-mi place sa apar in materiale fara sa fiu eu de fata la subiecte. V-am mai spus asta de o suta de ori. Daca sunt rezervata, asta nu inseamna ca tac. Nu cred ca a fost o remarca frumoasa. Puteati sa folositi alta expresie. M-am suparat. Este dreptul meu sa ma supar mai ales ca stam mereu impreuna.”

Elly a replicat ca a fost doar o gluma pe care niciuna dintre ele nu se asteptau sa fie bagata in materiale. Mai mult decat atat, Roxana a facut o comparatie intre acest material si unele discutii purtate de Simona cu Nicolae in care subiectul principal erau ea si Stefan.

Ultima replica i-a apartinut insa tot Simonei, in continuare foarte afectata de intreaga scena.

Simona: “Hai Roxana termina ca n-am facut nicio remarca de genul asta.”