MPFM SEZONUL 3. Andrei face front comun cu Raymond impotriva mesajelor rautacioase ale telespectatorilor

MPFM SEZONUL 3. Andrei face front comun cu Raymond impotriva mesajelor rautacioase ale telespectatorilor

Rivalitatea competitorilor ramasi in Casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” da dovada, uneori, ca are limita si nu putine sunt momentele in care baietii fac front comun.

Asa s-a intamplat si in cazul raspunsurilor pe care concurentii au trebuit sa le dea unor mesaje putin mai rautacioase venite pe adresa redactiei “Mireasa pentru Fiul meu”.

Primii luati in colimator au fost Oana si Laur. Bacauancei i s-a atras atentia ca da dovada de prea multa imaturitate in comparatie cu “vulpoiul” Laur, un baiat care ascunde multe planuri dubioase in spatele ranjetului sau batjocoritor.

Lui Andrei telespectatorii ii cauta in continuare “nod in papura” in trecutul relatiei pe care a avut-o cu Adina. I s-a cerut sa ofere detalii despre felul in care el si fosta lui iubita au reusit sa treaca peste problemele financiare pe care le-au avut in trecut.

Andrei a refuzat sa dea amploare subiectului, nu inainte de a demonta argumentele conform carora mama Cristinei a inceput sa se opuna casatoriei dintre ei.

Si mai direct a fost mesajul trimis catre cuplul Raymond-Constantinei. O telespectatoare a atras atentia ca Ray si Tina si-au creat o imagine falsa in ultima vreme doar de dragul de a pune mana pe Marele Premiu.

Mai mult, Contantinei i s-a atras atentia sa nu mai joace rolul de “sfanta” de vreme ce ea a fost prima surprinsa de camerele de supraveghere bagand mana in pantalonii iubitului ei.

Raspunsul Constantinei a fost unul dezaprobat de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida, fara insa sa fie mascat.

Constantina: “Noi o sa ne continuam jocul si eu o sa continui sa-i pun mana nu numai pe fund, ci si in alte locuri pentru ca avem 9 luni de relatie.”

Raymond: “Trebuie sa ne pregatim pentru cand iesim afara…trebuie sa ne incalzim”.

Reprosului adresat de Mirela i-a raspuns in mod surprinzator Andrei care a gasit de cuviinta sa faca front comun cu Raymond si Constantina, inca puternici concurenti ai galateanului pentru Marea Finala.

Andrei: “Noi nu raspundem intr-un mod urat. Noi raspundem in limbajul in care telespectatorii trimit mesajele”.

Nu este pentru prima oara cand Andrei i-a apararea celorlalti concurenti chiar si in conditiile in care nu mai este mult pana la finalul competitiei.