MPFM sezonul 3. Andrei si-a schimbat optiunea in privinta eliminarii lui Viorel

Urmeaza o saptamana incandescenta in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”. Viorel si doamna Aurica au fost desemnati pentru a treia oara consecutiv in postura de posibili eliminati.

Nimic surprinzator pana aici insa interesant este faptul ca, de aceasta data, Viorel a fost nominalizat in premiera si de Andrei si iubita lui Cristina.

Chiar daca Viorel a declarat in mai multe randuri ca singurul sau scop in aceasta emisiune a fost gasirea unei iubite si ca nu-l sperie varianta eliminarii, nominalizarea lui Andrei nu i-a cazut deloc bine.

Schimbarea de macaz a galateanului ar putea fi decisiva in privinta votului venit de la telespectatori avandu-se in vedere ca la precedentele doua nominalizari optiunile “amazoanelor” si ale “spartanilor” au inclinat balanta votului care permitea ramanerea in competitie a lui Viorel.

Desi a negat orice intelegere cu Laur, Andrei a fost surprins de camere discutand cu aceasta despre sansele de castig material ale fiecarui cuplu.

Chiar si in timpul galei saptamanale iubitul Cristinei a recunoascut ca ideal ar fi ca premiul cel mare sa se imparta intre cuplurile vechi ale emisiunii, Viorel si Laura fiind astfel scosi din ecuatie.

Ramane de vazut ce se va intampla la urmatoarea gala saptamanala in conditiile in care Viorel si Laura pleaca in excursie, in Turcia, alaturi de Raymond si Constantina in timp ce Andrei si Cristina vor petrece aceasta perioada in Casa, alaturi de Oana si Laur.