MPFM SEZONUL 3. CRISTINA: De opt luni de zile, niciodata nu am primit cadouri separat

Sezonul al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” se apropie de final, tensiunea fiind in acest moment la cote maxime mai ales in randurile concurentilor care au evoluat in aceasta emisiune inca de la inceputul ei.

Cristina si Andrei au format, in ultimele opt luni, unul dintre cuplurile cu probleme in competitie. Chiar si in conditiile in care nu a trecut nicio saptamana in care sa nu avem parte de materiale in care cei doi iubiti sa poate discutii in contradictoriu, pana acum, cei doi erau perceputi totusi ca un cuplu solid motiv pentru care cadourile primite de-a lungul timpului nu au fost trimise individual ci pentru amandoi.

Zilele trecute Cristina a avut parte de o surpsiza neplacuta, din punctul ei de vedere. A aflat ca, in premiera, Andrei a primit un buchet de flori di partea unei fane, fara ca numele ei sa fie mentionat pe biletel.

Orgolioasa din fire dar si surprinsa de acest cadou inedit pentru cuplul lor, Cristina si-a exprimat nemultumirea intr-un mod cat se poate de vizibil.

“De 8 luni de cand suntem impreuna, noi am primit flori doar impreuna, niciodata separat. Vad acest gest ca pe o sfidare sau ca pe o rautate din partea fanilor”, a spus Cristina.

Andrei a incercat sa tina situatia sub control si sa-i ofere cadoul iubitei lui, insa ea l-a refuzat categoric! “Nu ma intereseaza! Nu vreau sa-l vad! O sa-l calc in picioare!”,a mai spus ea, revoltata.