MPFM sezonul 3: EVA, cea mai controversata fana a emisiunii

MPFM sezonul 3: EVA, cea mai controversata fana a emisiunii

Eva P. este, de departe, cea mai populara dar si controversata fana a acestui sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, difuzata de Antena 1. Consacrata ca o sustinatoare neconditionata a lui Laur, Eva a surprins pe toata lumea in momentul in care, dezamagita de unele derapaje de comportament ale Oanei, a decis sa-si manifeste cat se poate de public dezaprobarea pentru evolutia preferatului ei.

Chiar daca niciodata Eva P. nu s-a exprimat direct  impotriva lui Laur, este evidenta schimbarea radicala a taberei pe care o sustine, in ultimele doua luni. Fanii de pe reteaua de socializare Facebook comenteaza in mod constant aceasta situatie. In primul rand este pus la zid Laur care, prin faptul ca a marturisit ca a cunoscut-o personal pe Eva P. in perioada de o luna petrecuta in afara competitiei si ca a primit din partea acesteia bani si cadouri, acesta se face vinovat si de aparitia tuturor barfelor aparute pe reteaua de socializare.

Nu este insa iertata nici Eva, care este criticata pentru schimbarea radicala de macaz, razbunarea fiind vazuta de cei mai multi ca o arma a prostului.

Fan MPFM: “Putea sa-si schimbe opinia…sustinandu-i pe Grigore si Mariana….dar s-a dus la Ray si Tyna…k sa-i dea peste nas Oanei…si sa se mai vada si ea la tv…”.

Sunt si telespectatori care iau in ras toate cele intamplate, imaginandu-si o ipostaza in care Eva P. i-ar oferi Constantinei toate hainele pe care anterior i le daruise Oanei.

Fan MPFM: “As muri de ras sa aud ca Eva P o va ruga pe Oana sa dea hainele primite Tantzei! O vad in stare pe Tantza sa faca scandal sa vina sa ia hainele cu forta ca asa i-a zis Eva. :))).”