MPFM SEZONUL 3. Grigore insista sa faca glume la adresa Marianei

Mai sunt doar doua luni pana la marea finala de la Mireasa pentru fiul meu. Rupti de realitatea de afara de zece luni de zile, concurentii incep sa aiba din ce in ce mai multe probleme de comportament nascute din stres-ul ajuns la cote de neimaginat.

Apar motive de cearta, in interiorul cuplurilor, plecate din nimic. Chiar si cuplul cel mai linistit si care apare in maeriale foarte des, cel format din Grigore si Mariana, are momente de slabiciune.

Mariana si-a acuzat din nou partenerul pentru faptul ca face glume nereusite intr-un moment in care ea avea nevoie de cateva clipe de liniste si relaxare. Grigore s-a descurcat de minune sa-i strice tihna si sa dea nastere unui conflict neasteptat.

“Am o propunere. Hai sa mancam inghetata ramasa. Pentru ca tie ti-e rau, nu o sa poti sa mananci si eu o sa pot sa o mananc pe toata. Ia niste pufuleti, umple-ti gura cu pufuleti ca sa taci din gura”, a fost una din glumele lui Grigore.

In mod evident, Mariana a izbucnit i i-a facut morala partenerului ei, insa a fost in zadar! Glumele puerile ale lui Grigore au continuat, iar tensiunea dintre cei doi s-a instalat si mai tare.

Sursa foto: Captura Antena 1