MPFM, sezonul 3. Raymond, atacat cu putin inainte de marea finala

MPFM, sezonul 3. Raymond, atacat cu putin inainte de marea finala

MIREASA PENTRU FIUL MEU, SEZONUL 3: O luna ne mai desparte de marea finala a celui de-al treilea sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” si spiritele devin tot mai incinse intre concurenti si fani.

Antifanii scormonesc in trecutul fiecarui competitor rival pentru a afla detalii care i-ar pune intr-o lumina nefavorabila, totul pentru a aduce un plus de voturi favoritilor.

Pe retelele de socializare s-a discutat destul de mult despre cateva decizii luate de staff-ul emisiunii, decizii despre care s-a spus ca au fost luate in favoarea cuplului Raymond-Constantina.

Desi chiar in timpul unui episod desfasurat in direct, moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a negat ca nu este nicio legatura intre prezenta lui Raymond in show-ul “Mireasa pentru fiul meu” si filmarile facute de echipa emisiunii “Poftiti pe la noi”, la pensiunea parintilor lui Ray, comentariile nefavorabile nu au incetat in niciun moment.

Unul dintre internauti a lansat un atac dur la adresa iubitului Constantinei, speculand vorbele acestuia conform carora famila sa are o situatie financiara foarte buna. Bine informat, antifanul a dorit sa precizeze ca emisiunea care il are pe Nea Marin in rol principal prezinta pensiunile aflate intr-o situatie finaciara precara si nicidecum una infloritoare: “Raymond :))))) emisiunea de la antena 1 este cu pensiunile care dau faliment si tu vb de mii de euro. Visezi mai baiatule! Ii jignesti pe toti…”.