MPFM SEZONUL 3. Raymond si Constantina au implinit 11 luni de relatie

Nu putini erau cei care ii vedeau pe Raymond si Constantina despartiti la putin timp dupa terminarea celui de-al treilea sezon de “Mireasa pentru fiul meu”.

Cei doi nu numai ca sunt in continuare impreuna, dupa doua saptamani de la marea finala, insa imaginile care ii infatiseaza impreuna demonstreaza exact contrariul: dupa ce au parasit Casa, Raymond si Constantina sunt extrem de fericiti.

Mai mult, “mireasa sezonului 3” si iubitul ei au parte de prima sarbatorirea a relatiei lor, in afara competitiei. Sunt 11 luni de cand Raymond si Constantina au decis sa formeze un cuplu si un astfel de eveniment fericit nu putea fi serbat decat in familie.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Detalii picante despre prima noapte de dragoste dntre Andrei si Cristina

Dupa un an cu bune si rele, emotii si tensiuni, inca un sezon “Mireasa pentru fiul meu s-a incheiat. in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa miezul noptii, numele mireasei celui de-al treilea sezon al emisiunii a fost pronuntat! Potrivit voturilor publicului, Constantina a fost cea care a meritat titlul de “Mireasa sezonului”, iar partenerul ei, Raymond a trait si s-a bucurat, alaturi de ea, fiecare moment.

Acum, cei doi sunt in afara competitiei si sarbatoresc prima lor aniversare din afara caseii. Cei doi implinesc astazi 11 luni de iubire.