MPFM, SEZONUL 3. Raymond, vizat de comentarii negative din partea fanilor neutri

Inainte de votul de la ultima Gala, Raymond si Constantina erau considerati a vea cele mai mari sanse de a castiga sezonul al treilea al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, din postura de “mireasa sezonului” si “mirele sezonului”.

A fost insa o saptamana mai putin reusita pentru Raymond, creditat pe retelele de socializare cu cea mai proasta evolutie din ultima vreme.

Mai tot timpul nervos, Raymond a reusit sa se certe din nou cu iubita lui, pe subiectul rolului pe care Constantina il va juca in cadrul familiei. Raymond si-a expus din nou principiile sale rudimentare referitoare la rolul femeii in casa, insa la fel ca in alte momente, nu a reusit decat sa-si judece aspru logodnica pe care a jignit-o, afirmand ca pana sa-l cunoasca pe el, a fost “hamalita de prietenii ei greci”.

Chiar si in momentul nominalizarilor finale Raymond nu a reusit sa-si depaseasca conditia si, dupa exprimarea fireasca a optiunii: Gina, a considerat ca este util sa adauge si justificarea: “pentru ca nu merita sa ajunga in finala”.

Pe langa eticheta de arogant, lui Raymond i s-a mai reprosat si ca este un mare “zeflemist” si un baiat care nu cunoaste decat “ura fata de toti, inclusiv fata de Constantina”.

In aceste conditii, caderea din clasament a cuplului Raymond-Constantina nu poate fi decat una fireasca, lupta pentru Marele Premiu devenind, in acest moment, una din ce in ce mai interesanta.

Sursa foto: facebook