MPFM SEZONUL 3. TRAIAN si CORINA atacati de mai multi fani ai emisiunii

Unul dintre cele mai controversate cupluri ale sezonului 3 posteaza aproape zilnic, pe retelele de socializare, poze care au menirea sa arate nu numai ca formeaza in continuare o pereche, contrar multor cometarii care nu le dadeau foarte multe sanse impreuna, ci si ca se bucura de fiecare clipa frumoasa din viata lor.

Este vorba despre Traian si Corina, plecati din competitie in primavara acestui an. Traian si-a fortat iesirea din Casa invocand probleme medicale in timp ce iubita lui l-a urmat, la prima nominalizare facuta dupa acel eveniment.

Corina a decis sa-si urmeze iubitul in Soania, la Toledo, din numeroasele imagini postate nefiind foarte clar in ce relatii mai este cu mama ei care si-a exprimat in mai multe randuri dezaprobarea fata de familia lui Traian.

Desi multe dintre comentariile care insotesc pozele sunt favorabile cuplului, sunt si numeroase voci care pun la indoiala “fericirea” scaoasa in fata, aproape zilnic.

Mai mult decat atat, Traian si Corina sunt acuzati ca sunt prefacuti si ca imaginile nu repreznita deloc situatia reala a relatiei lor.

Fana MPFM: “da posteaza numai poze prin baruti terase . plaje .. viata lor e numia un vis .. DAR DE MUNCIT CINE??… SA TOACE EI BANII PE LA TERASE ,, ASTA E NUMAI SA ARATE CA EI SUNT NUMAI LAPTE SI MIERE,,” este unul dintre comentariile care nu prevad un viitor fericit relatiei celor doi.

Sursa foto: Facebook