MPFM SEZONUL 4. Nicolae si Simona au trecut la stadiul de acuze reciproce

Nicolae si Simona au decis sa se desparta dupa numai cateva saptamani de cuplu in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”. Nu ajunsesera la momentul in care sa-si declare iubire unul altuia insa, in acest moment, sunt in stadiul de a-si purta dusmanie.

Simona nu a vazut in relatia cu Nicolae una de viitor motiv pentru care afost mai mult decat rezervata fata de acesta. A fost si motivul pentru care mama lui Nicolae a simtit ca fiul sau nu este tratat asa cum ar merita si i-a spus acestuia ceea ce crede despre situatia creata: “Fii puternic, de ce stai dupa o fata? Trebuie sa te comporti ca mine ca sa o faci sa sufere!”, i-a spus Maria, mama lui Nicolae.

In timpul galei, Nicolae nu a recunoscut insa ca decizia de a se desparti definitiv de Simona a avut legatura cu sfaturile venite din partea mamei lui.

“Daca din partea mea este ceva si din partea ei nu, atunci nu mai are rost.Nu m-a amagit ca nu a avut sentimente! Nu ma razbun, asa e firea mea, o salut daca ma saluta. Mama nu a avut nicio influenta. nu a fost decizia mamei mele. Deciziile mi le iau singur, e prima data cand mama sta si vorbeste cu o fata”, a declarat Nicolae in cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.