MPFM. Traian: Alaturi de Corina am trait o iubire unica!

Ultima gala saptamanala a prilejuit intalnirea cu mai multi concurenti ai sezoanelor anterioare. Unii au raspuns invitatiei de a fi prezenti in platoul emisiunii insa au fost si fosti competitori care au prefeart sa-si trimita gandurile prin intermediul unui clip de cateva minute.

A fost si cazul lui Traian, unul dintre cei mai frumosi concurenti din istoria MPFM, care a acceptat sa le vorbeasca numerosilor sai fani despre povestea de dragoste traita alaturi de Corina.

Desi a fost cat se poate de evident ca Traian si Corina nu s-au despartit in cele mai bune conditii, “spaniolul”a avut puterea de a vorbi cat se poate de frumos despre Corina.

A numit relatia avuta cu ea o “iubire unica”, in concordanta cu declaratia Corinei care si ea a marturisit ca alaturi de Traian a cunoscut “dragostea adevarata”.

“Da, eu si Corina ne-am despartit. A fost o iubire unica, momente frumoase si clipe unice. Acum sunt liber, nu am pe nimeni in viata mea. Ma dedic planurilor mele”, a declarat Traian, la “Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1.