MPFM3. Oana: Nu accept sa fiu calcata in picioare la nesfarsit

Oana MPFM3 este pe cale de a deveni cel mai controversat competitor din istoria show-ului matrimonial. 

Chiar daca bacauanca nu a reusit sa castige titlul de “mireasa sezonului” 3, Oana este campioana la numarul de articole scrise cu referire la ea fata de oricare dintre cei care au trecut pragul Casei de la Stefanesti.

Mai mult decat atat, este deja un fenomen compararea competitoarelor din acest sezon cu Oana, chiar daca majoritatea alaturarilor nu o pun pe aceasta intr-o lumina pozitiva.

Povestea ei de dragoste cu Laur a fost parca decupata dintr-o telenovela cu deznodamant asteptat: certuri si impacari tulburatoare finalizate printr-o despartire anuntata pe pagina comuna de Facebook.

Dupa anuntul despartirii definitive, Oana a revenit ieri cu o noua postare in stilul sau caracteristic prin care a incercat sa puna definitiv “lucrurile la punct”.

Pe langa obisnuitele partiniri catre fanii sai fideli, Oana ii pune la colt pe cei care o judeca fara sa fi trait “ce a trait ea”.

Sugestivele sunt expresiile prin care a caracterizat relatia sa cu Laur si motivele pentru care a decis sa excluda definitiv orice noua posibilitate de impacare cu fostul sau iubit.