MPFM3. Oana recunoaste ca are mari emotii cand il vede pe Laur

Oana MPFM3 este una dintre concurentele care au devenit deja figuri legentare in istoria show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”.

Povestea de dragoste cu Laur, consumata atat in competitie cat si in afara ei, si, in primul rand, episoadele incalcarii regulii 25 i-au creat satutul de a fi mereu comparata cu actuale concurente.

Desi se credea ca intre ea si Laur totul este istorie, fapte recente demonstreaza ca inima Oanei tresalta inca la vederea fostului ei iubit.

La nici o luna de la ultima intalnire a Oanei cu Laur, fosta concurenta isi aduce aminte de ultima ei iubire, tremurand in fata colegei sale de munca.

Intr-un episod surprins de paparazzii unui cunoscut tabloid, Oana povesteste colegei sale cum a fost revederea cu Laur, atunci cand au fost invitati in platoul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

“Ne-a chemat acum pe 28 decembrie in paltou. Mamaaa!!! Tu stii cum a fost? Tremuram cand l-am vazut, dupa doua luni de cand ne-am despartit!”, ii povesteste Oana unei prietene, recunoscand astfel ca, inca, este indragostita pana peste cap de fostul ei iubit. Se pare ca Oana ii duce inca dorul lui Laur, vorbind cu o pasiune neostoita despre el chiar si dupa atatea luni in care cei doi nu au mai pastrat legatura. in alta ordine de idei, Oana ii povesteste amicei sale ca, de cand lucreaza ca educatoare la o gradinita, se simte epuizata si ca micutii pe care ii supravegheaza nu sunt tocmai cuminti.

Al treilea sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a dat poate unul dintre cele mai indragite cupluri pentru telespectatori, Laur si Oana. Relatia celor doi a durat doar cinci luni, intre cei doi a existat si o cerere in casatorie, chiar daca familia lui s-a opus. S-au indragostit imediat, insa se pare ca nu au fost impreuna pana la adanci batraneti asa cum isi doreau. Motivul pare sa fie faptul ca ei doi nu au stiut de la inceput ce vor de la relatia lor si ba se iubeau, ba se certau. Mai mult, Laur a inlocuit-o pe Oana, el fiind surprins intr-o serie de imagini explicite cu o blondina, de Revelion.