MPFM3. Oana si Laur au pus capat circului printr-un mesaj postat pe Facebook

Oana si Laur au format cel mai controversat cuplu al sezonului al treilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Sunt binecunoscute episoadele total surprinzatoare petrecute intre ei in Casa MPFM insa se pare ca acestea au contnuat si in afara competitiei.

Dupa ce parea ca au tecut cu bine peste problemele aparute la nivel de cuplu, Oana si Laur au postat in urma cu aproape trei saptamani, un mesaj pe Facebook prin care isi anuntau despartirea amiabila. La nici o zi dupa acea postare,contul comun al cuplului a fost desfiintat si lucrurile au ramas neclarificate pana cand cei doi au publicat imagini cu plecarea lor in vacanta, in Franta, la Nisa si Monaco, in realitate un cadou primit din partea unei aprige sustinatoare a cuplului lor, de-a lungul sezonului 3.

Fanii lor au crezut ca mesajul postat pe contul lor a fost rezultatul unei spargeri de cont si nicidecum adevarata intentie a lor.

Dupa alte cateva zile in care fanii MPFM au admirat “dragostea” dintre Oana si Laur, la reintoarcerea acestora in tara, fostii concurenti au gasit de cuviinta sa posteze un nou mesaj pe Facebook in care sa confirme despartirea lor “inevitabila”.

A fost ultimul gest facut de fostul cuplu MPFM3 care a intarit dispretul marii majoritati ai apropiatilor acestui show.

Daca unii fani se tem ca este vorba de un nou mesaj fals postat de hakeri, majoritatea inteleg ca perioada petrecuta de Oana si Laur afara a fost un mare circ asemanator si evolutiei din competitie.

Este taxata formula utilizata in textul mesajului: “despartire inevitabila!!!”. Majoritatea comentariilor merg insa catre ideea ca Oana si Laur sunt doar niste mari mincinosi care au profitat de naivitatea privitorilor acestui show.

Nu in ultimul rand, este felicitat Laur pentru faptul ca a reusit sa scape de Oana, vazuta inca de acum cateva luni drept o “devoratoare de barbati”.