MPFM4. Cristian a aflat ca tatal lui natural a murit acum 4 ani

Cristian MPFM4 continua sa primeasca lovitura dupa lovitura, reactiile sale fiind direct influentate de dramatismul copilariei sale, una extrem de nefericita.

In ultima gala saptamanala, cel mai iubit concurent al acestui sezon a avut ocazia ca afle vesti despre tatal sau natural, cel care i-a influentat decisiv destinul prin gestul de a-l parasi intr-o gara, la o varsta foarte frageda.

Un prieten de-al tatalui sau a declarat echipei de la “Mireasa pentru fiul meu” ca tatal lui Cristian a decedat in urma cu patru ani, ultimii ani din viata fiind marcati de regret pentru gestul de a-si fi abandonat copiii intr-o perioada cu multe lipsuri din punct de vedere financiar.

Desi vestea primita era una pe cat de surprinzatoare, pe atat de tragica, Cristian a reactionat cu indiferenta, actualul concurent MPFM4 considerand ca nu poate deplange moartea unui om care l-a abandonat, fara regrete, la o varsta de numai 6 ani.

Prieten cu tatal natural al lui Cristian: “In momentul in care i-a dus in gara nu avea loc de munca. Mi-a zis ca i se rupe sufletul de ei, ca sunt baietii lui, dar nu avea bani sa-l creasca. Nu avea un loc de munca, nu avea pensie si spunea ca cel mic era mereu bolnav si nu îsi permitea sa aiba grija de ei. Tata lui Cristian a murit acum 4 ani fara sa fie bolnav. A vrut mereu sa-l caute, dar nu stia unde”, a declarat prietenul tatalul natural al lui Cristian.

“Nu stiam ca a murit, astazi am aflat. Nu am nicio emotie, nu regret. Pentru mine au fost niste straini. Chiar daca dau vina unul pe altu, amandoi au fost vinovati”, a declarat Cristian.